Lansforsakringar_Bank_stanger_Nya_Dagbladets_och_redaktorernas_konton__Brottsligt__NewsVoice__2x1__landscape.jpg

Nya_Dagbladets_Donations_Sida.png


Översta är   https://newsvoice.se/2023/01/lansforsakringar-bank-nya-dagbladet/   "Länsförsäkringar Bank stänger Nya Dagbladets och redaktörernas konton – Brottsligt?"

Undre är   https://nyadagbladet.se/donera/


Tydligen skyller Länsförsäkringar Bank på att Nya Dagbladet tar emot donationer.  Men dessa går inte via Länsförsäkringar Bank.  Därmed har inte Länsförsäkringar Bank järnkoll på Nya Dagbladet.  Det är tydligen deras problem.  Att de inte har järnkoll på hela Nya Dagbladets totala ekonomi.


Det handlar bara om kontroll.  Politisk kontroll.  Bankerna är vapensystem.  Men som vapensystem står de under krigets lagar.

"Det är tydligen deras problem.  Att de inte har järnkoll på hela Nya Dagbladets totala ekonomi."

Därutöver konstaterar jag att det är absolut nödvändigt att ha andra sätt att sköta betalningar, och "pengatvättslagen" är här del av ett vapensystem för en aktör.  Det vill säga, det måste gås runt när det används för politisk styrning.


De har inte deklarerat sig som kombattanter enligt krigets lagar.  De är då olagliga kombattanter, utan några som helst lagliga rättigheter.  Undrar om de har tänkt på vad det innebär när makten över rätten återvinns?


"Tänk på att det kan komma att betraktas som ett mycket allvarligt brott att ha stått ivägen för goda krafter.  Som sabotage-verksamhet, etc..  Särskilt om du ej enligt krigets lagar öppet har deklarerat dig som kombattant.  Vet du var du befinner dig i den nya manifesterande verkligheten?  Är du säker på att du förstår vad som händer när det gamla narrativet faller isär och avslöjar allt?"   ( http://blog.lege.net/?/437-Oberoende-raettsvaesende-och-lagsaellskap-aer-absolut-noedvaendigt-att-bygga-upp.html )


Engelska översättningar i 3 format här:   http://blog.lege.net/?/437-Oberoende-raettsvaesende-och-lagsaellskap-aer-absolut-noedvaendigt-att-bygga-upp.html#c2615


https://t.me/realLegeNet/15475  +  http://mss.lege.net/statements/LawOfWar.html  ,  där en svensk översättning finns:


"Detta är folkets verkliga Nürnberg-tribunaler.

Censuren sker nu helt öppet.  Det officiella (fiendekombattanterna) prioriterar sitt eget narrativ före alla andra hänsyn och gör det helt öppet.  Vilket öppet deklarerar deras prioriteringar.  Vilket skapar en levande disclosure process där alla visar vilka de är.  Folket ser detta underifrån.  Det officiella faller genom detta.  Vi är fler än dem."


Kommentar:  Det (fiendekombattanterna) kan appliceras på alla, även civila.



Det som nu sker är så långt från rätt som tänkas kan.  Se t.ex. denna: 

"En taktik rekommenderad av Vaclav Havel, en politisk dissident under det sovjetiska kommuniststyret som senare blev Tjeckoslovakiens president, är byggandet av vad som kallas "parallella strukturer".

En parallell struktur är vilken form av organisation som helst, företag, institution, teknik eller kreativ verksamhet som existerar fysiskt inom ett totalitärt samhälle, men ändå moraliskt utanför det.

I det kommunistiska Tjeckoslovakien noterade Havel att följande parallella strukturer var mer effektiva att bekämpa totalitarismen än politiska åtgärder.

Dessutom, när tillräckligt många parallella strukturer är skapade så bildas spontant en "andra kultur" eller "parallellt samhälle" och fungerar som en enklav av frihet och förnuft inom en totalitär värld.

Eller som Havel förklarar i sin bok De maktlösas makt:

"…. Vad är parallella strukturer annat än ett område där ett annat liv kan levas, ett liv som är i harmoni med sina egna mål och som i sin tur strukturerar sig självt i harmoni med dessa mål?

. . .Vad är annars dessa inledande försök till social självorganisering än ansträngningarna hos en viss del av samhället…att befria sig från totalitarismens självförsörjande aspekter och på så sätt att radikalt frigöra sig från sin inblandning i det…totalitära systemet?"

Vaclav Havel, De maktlösas makt
Men vad som framför allt krävs för att förhindra en fullständig nedsänkning i totalitarismens vansinne är att så många människor som möjligt agerar."

( http://blog.lege.net/?/420-Tillverkningen-av-en-masspsykos.html )


Även om det går att fnysa åt att rättsbeslut i parallella strukturer ej går att införa gentemot de andra strukturerna så visar de på att det finns ett annat sätt och om de flesta ansluter sig, ja, då plötsligt går det ju!  Redan att denna struktur ges omfattande stöd innebär att makthavares självsäkerhet om total kontroll är borta.