Några av Leif Erlingssons kommentarer på Jinges web och fotoblogg
2007-12-22 och framåt

http://blog.lege.net/leif_kommenterar_jinge/




Inlagd 2007-12-22 01:12, efter kommentar #29, på Underliga bloggbesökare.
Ännu 2007-12-26 helt censurerad på jinge.se.
Inte heller har "Jinge" hört av sig (2007-12-26).


Leif Erlingsson says:

Angående sakfrågan så står vi på samma sida.  Även jag har ju mycket tydligt tagit parti för palestiniernas sak.  Och även jag har haft anledning att hantera sionistiska troll, dock inte så farligt på själva bloggen.  Häri måste man ha två rävar bak varje öra, och häri har du hela min sympati och bifall.  Samt givetvis även i sakfrågan.

Men en sak vill jag invända mot.  Du tillåter inte förbud mot länkning till annat än etablerade mediesidor.  Samtidigt har jag och andra FibForum debattörer samt Mediekritik d:o klart dokumenterat att etablerade mediesidor skapar en skenverklighet.  Nu är det kanske din bloggstrategi att arbeta med och i dina bloggartiklar nagga i kanten på denna skenverklighet, dock utan att alltför rakt av ifrågasätta den.  Är detta strategin så blir förbudet begripligt.  Förbudet begränsar nämligen möjligheten att använda mer verklighetsbaserade källor än den etablerade illusionsbilden.  Kommentera gärna, och gärna i mail.


Inlagd 2008-03-28 16:45, efter kommentar #6, på Usama bin Laden död, mera fakta.
2008-03-28 ersatte Jinge texten med "Kommentarsreglerna! / Jinge".
De senare har bl.a. en punkt "§ Provocerande kommentarer raderas "
Troligen blev Jinge provocerad av det följande.


Leif Erlingsson says:

Jag nämnde detta i en (censurerad) kommentar på denna blogg 2006-03-29. Jag skickade nyss kopia av hela orginalkommentaren till "strangeloop79". Nyheten har även funnits i högermarginalen på min blogg sedan 2 år.