Den farliga 11 september kulten
av Elias Davidsson -- aldeilis.net 29 maj 2008 (*), översättning Leif Erlingsson
2008-05-30
Finns även som ljudfil:  http://blog.lege.net/content/den_farliga_11_september_kulten.mp3

En ny religiös rörelse föddes den 11 september 2001.  Denna rörelse framföddes av Förenta Staternas regering och består av många medlemmar av den amerikanska och europeiska eliten, politiker, redaktörer för mass och så kallade alternativa media, publicister och akademiker.  Rörelsens förenande tro är legenden om 11 september, nämligen att 19 arabiska terrorister kapade fyra trafikflygplan och flög in dessa trafikflygplan i de kända landmärkena i en självmordsoperation.  Legenden om 11 september består av ett antal utmärkande trossatser.  Här följer tio av de mest efterhängsna trossatserna som förenar kultmedlemmar:
  1. De tror att 4 unga piloter som älskar pengar, sprit och sex, kunde övertygas att döda sig själva för ett religiöst ändamål.

  2. De tror att fyra team av fyra till fem personer - ganska småväxta män - kunde betvinga 40 till 80 passagerare utan att använda eldvapen och utan att väcka piloternas misstänksamhet.

  3. De tror att det är möjligt att betvinga en pilot och andrepilot i deras förarkabin innan någon av dem hinner sända vare sig kapningskod, verbalt SOS, eller väcka besättningens misstänksamhet.

  4. De tror att en person som knappt kan hantera en en-maskins Cessna kan flyga ett Boeing passagerarflygplan enbart på instrument i mer än en timme i ett främmande land och krascha detta trafikflygplan i en fart av 800 kilometer i timmen (500 mph) in i sidan av en byggnad 6 meter över marken (20 feet).

  5. De tror att Förenta Staternas huvudstad, Washington, D.C., är oförsvarad gentemot annalkande oidentifierade flygfarkoster.

  6. De tror att störtande flygfarkoster kan disintegrera utan att lämna några synliga spillror såsom av flygplanskropp, vingar, stjärtparti eller motorer.

  7. De tror att ett trafikflygplan med 45 passagerare kan störta utan att lämna synliga kroppar och blod.

  8. De tror att bråte från ett störtande flygplan kan hittas över en mil bort (12.9 km/8 miles).

  9. De tror att det är möjligt att föranleda en fritt-fall kollaps i en skyskrapa genom att träffa den med ett flygplan (även om skyskrapan var konstruerad att tåla en sådan träff) och att sedan låta den resulterande branden få ned den.

  10. De tror att 19 arabiska terrorister faktiskt steg ombord på de fyra flygmaskiner som störtade den 11 september (9/11).
Religiösa rörelser är i allmänhet fredliga, men detta är inte fallet med 11 september kulten.  Kultens medlemmar kontrollerar massförstörelsevapen och huvuddelen av den publikt tillgängliga informationen kring de ämnen kultens trossystem kretsar kring.  När sådan makt finns samlad i händerna på kultmedlemmar som baserar sina beslut på irrationella och ogrundade trossatser, snarare än på fakta, så är vi alla utsatta för fara.

Medlemmar av kulten, oavsett hur upphöjda deras positioner är i status quo, måste betecknas som galningar.  Det är viktigt att med icke-våldsmetoder med det snaraste ta bort sådana galningar från maktpositioner, för att ge freden och internationell säkerhet en chans.

SLUT

(*) Tack till Barrie Zwicker och David Ray Griffin för kritiska kommentarer.
http://www.aldeilis.net/english/index.php?option=com_content&task=view&id=2408&Itemid=107

Senast uppdaterad 2008-05-30


Elias Davidsson
2008-05-30, översatt 2008-05-31

Översättningen godkänd av Elias Davidsson för fri spridning 2008-05-31.
Länk till den översatta texten:  The Dangerous Cult of 9/11  http://thetruthseeker.co.uk/print.asp?ID=8694


Läs kommentarer här.

PDF "printout"